ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑΣ


Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. κ. Αναστάσιο είχε σήμερα, Δευτέρα 16η  Ιουλίου 2012 ο Εξοχώτατος Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αντώνιος Σαμαράς στο Πρωθυπουργικό Γραφείο του «Μεγάρου Μαξίμου».

Η συνάντηση, που διήρκησε περίπου μια ώρα, πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και θερμό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν το έργο του Αρχιεπισκόπου στην γειτονική Αλβανία. Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. κ. Αναστάσιος, ευχήθηκε στον Εξοχώτατο Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά, να έχει όλες τις απαραίτητες δυνάμεις, για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. 
Οφείλουμε να εξάρουμε το γεγονός ότι ο Εξοχώτατος Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, προσδίδοντας ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση στην προσωπικότητα του υψηλού επισκέπτη του, και  δι’  Αυτού, εις την Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού, της οποίας δεν κρύβει, ότι είναι πιστό μέλος,  δεν υποδέχθηκε τον Μακαριωτάτο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας στην είσοδο του Πρωθυπουργικού «Μεγάρου Μαξίμου», αλλά κατέβηκε τα σκαλιά της εισόδου του Μεγάρου, όπου εκεί υποδέχθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. κ. Αναστάσιο και στη συνέχεια εισήλθαν μαζί, εις το Πρωθυπουργικό Γραφείο.
Παρόμοιες ευγενικές και πολιτισμένες ενέργειες, δεν βλέπουμε συχνά από κοσμικούς ηγέτες σε πνευματικούς και είναι βέβαιο ότι όταν ο ηγέτης, διαθέτει ελεύθερο εσωτερικό κόσμο, απαλλαγμένο από συμπλεγματικές συμπεριφορές, τότε ας κάνει και ο λαός λίγη υπομονή, γιατί με το θάρρος, την αποφασιστικότητα και κυρίως με την ανθρωπιά, την οποία χρόνια τώρα μας έχει αποδείξει, ότι διαθέτει ο Πρωθυπουργός μας, κάτι καλό θα καταφέρει, γιατί σε κάθε του προσπάθεια, επικαλείται, δημόσια, τίμια και ειλικρινά τη «Βοήθεια του Θεού» και σίγουρα ο Παντοδύναμος Τριαδικός Θεός, δεν θα τον αφήσει απροστάτευτο και αβοήθητο.

Ιστολόγιο Γενικού Περιεχομένου

metaptotíka.blogspot.com. Από το Blogger.

ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΜΕΝΟΥ